Bliv leder

Bliv leder

BLIV LEDER I POLARSTJERNEN

 Bliv lederBliv leder

Går du med en leder i maven og har lyst til at planlægge og udføre godt spejderarbejde for en gren af gruppens spejdere sammen med andre dedikerede ledere, er du meget velkommen.

Som leder forpligter du dig til at tage på kursus indenfor det første år, samt at deltage i alle de møder og ture, du har mulighed for. Til gengæld får du dejligt samvær, hygge og sjov med spejderne i den gren, du er tilknyttet, samt med resten af gruppens spejdere og ledere på arrangementer og ture, hvor hele gruppen er samlet. Lederne i grenene har et tæt samarbejde, og vi gør en dyd ud af, at lederne også har mulighed for hygge og sjov.

Du medvirker til at uddanne spejderne til at blive selvstændige individer, der tager ansvar i familie og samfund og samtidig giver dem mange sjove oplevelser. Friluftsliv, udfordringer, adventurespejd og oplevelser er de foretrukne stikord til aktiviteter.

Kontakt gl [at] polarstjernen [dot] dk for yderligere information, eller kontakt den gren du kunne tænke dig at blive en del af.